Διαχείριση

Η ABI προσφέρει αεροσκάφη χωρίς ταλαιπωρεία

Η ABI έχει πλήρη επίγνωση κάθε πτυχής της διαχείρισης  ενός ιδιωτικού αεροσκάφους. Έχουμε μια βάση δεδομένων γεμάτη επαφές και γνώσεις της βιομηχανίας με τα χρόνια για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη αξία όταν πρόκειται για τη διαχείριση προσωπικών αεροσκαφών.

Πιστεύουμε στη διατήρηση ισχυρών, διαρκών επιχειρηματικών σχέσεων μαζί σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απολαύσετε το αεροσκάφος σας!

Τι γίνεται με το κόστος ιδιοκτησίας αεροσκαφών;

Αν ανησυχείτε για την πλήρη χρήση του αεροσκάφους σας ή για το κόστος ιδιοκτησίας, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις. Για παράδειγμα, προσφέρουμε κλασματική ιδιοκτησία και ναύλωση αεροσκαφών, έτσι ώστε το αεροσκάφος σας να παράγει πραγματικά έσοδα όταν είναι αδρανές ή όταν δεν το χρειάζεστε πραγματικά. Με έξυπνες λύσεις το πραγματικό κόστος ιδιοκτησίας θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το αναμενόμενο.

Δεν ξέρετε πως να συντηρήσετε το αεροσκάφος σας?

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της ABI έχει αφιερωθεί στην επιχείρηση της πτήσης εδώ και δεκαετίες. Το προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη συντήρηση του αεροσκάφους σας. Προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και πρακτικές υπηρεσίες hangar. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται να τους βοηθήσουμε να αξιολογήσουν το κατάλληλο πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, των επιδόσεων και του επαγγελματισμού τους. Εκτός από τον προγραμματισμό της πτήσης σας, μπορούμε να πάμε πάνω και πέρα, προετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας – οπουδήποτε στον κόσμο. Η ABI είναι αφιερωμένη στην παροχή στους πελάτες ασφαλών άνετων πτήσεων και εξαιρετικών υπηρεσιών εδάφους.

Απολαύστε το αεροσκάφος σας!

Η συνεργασία με την ABI σημαίνει ότι αποκομίζετε το καλύτερο από την ιδιωτική αεροπορική σας εμπειρία. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε για να λύσετε τα αποπροσανατολιστικά στοιχεία που σχετίζονται με την ιδιοκτησία αεροσκαφών και τον σχεδιασμό πτήσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας ή στις διακοπές σας εύκολα.

    Instant Pricing