Διαχείριση αεροσκάφους

Η ABI καθιστά δυνατή την ανεμπόδιστη ιδιοκτησία αεροσκάφους.

Η ABI έχει πλήρη επίγνωση της κάθε πτυχής της διοίκησης και της διαχείρισης ενός ιδιωτικού τζετ.  Με την πάροδο των ετών έχουμε δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, που συμπεριλαμβάνει τις επαφές μας στον διεθνή αεροπορικό χώρο, αλλά και στοιχεία από τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη  αξιοποίηση, που μπορεί να προέλθει από την ορθή διαχείριση ενός ιδιωτικού αεροσκάφους.

Πιστεύουμε στη διατήρηση ισχυρών, διαρκών, επιχειρηματικών σχέσεων με εσάς, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Αναλαμβάνουμε εμείς τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να απολαύσετε το αεροσκάφος σας!

Τι γίνεται με το κόστος ιδιοκτησίας ενός αεροσκάφους;

Εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με την πλήρη χρήση του αεροσκάφους ή το κόστος ιδιοκτησίας του, μπορούμε να σας  προσφέρουμε απαντήσεις και λύσεις. Για παράδειγμα, προσφέρουμε μερική ιδιοκτησία και ναύλωση αεροσκάφους, ώστε στην πραγματικότητα το αεροσκάφος σας να παράγει εισόδημα, όταν είναι ανενεργό ή όταν δεν το χρειάζεστε πραγματικά.  Με έξυπνες λύσεις, το πραγματικό κόστος ιδιοκτησίας θα είναι σημαντικά μικρότερο από το αναμενόμενο.

Δεν γνωρίζετε τον τρόπο πτητικής λειτουργίας και συντήρησης του αεροσκάφους σας;

Η ομάδα ειδικών της ABI είναι αφοσιωμένη στον τομέα των πτήσεων εδώ και δεκαετίες.  Το προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη πτητική λειτουργία και συντήρηση για το αεροσκάφος σας.  Προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και πρακτικές υπηρεσίες υποστέγου.  Οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται να τους βοηθήσουμε στην αξιολόγηση του κατάλληλου προσωπικού για την πτήση και την συντήρηση, για την εκπαίδευσή τους, την απόδοση και τον επαγγελματισμό τους.   Εκτός από τον σχεδιασμό της πτήσης σας, μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα με την προετοιμασία κάθε λεπτομέρειας του ταξιδιού σας – οπουδήποτε, σε όλο τον πλανήτη.  Η ABI είναι αφοσιωμένη στην παροχή ασφαλών, άνετων ταξιδιών, καθώς και εξαιρετικών υπηρεσιών εδάφους, στους πελάτες της.

Απολαύστε το αεροσκάφος σας.

Μια  συνεργασία  με την ABI αξιοποιεί στο έπακρο όχι μόνο το αεροσκάφος σας, αλλά και την  προσωπική σας εμπειρία από τις ιδιωτικές πτήσεις.  Επιτρέψτε μας να εργαστούμε για εσάς για να διευθετήσουμε αποπροσανατολιστικές λεπτομέρειες,  που σχετίζονται με την ιδιοκτησία αεροσκάφους και τον σχεδιασμό πτήσεων.  Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία ή τις διακοπές σας με ηρεμία.

gallery_large_Aircraft Management 1

gallery_large_Aircraft Management 2

OUR PARTNERS

    Instant Pricing