Πτήσεις περιήγησεις

Τα καλύτερα της Ελλάδας – Περιηγήσεις στα αξιοθέατα με αεροπλάνα και ελικόπτερα

Η ΑΒΙ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες εταιρίες ενοικιάσεων ελικοπτέρων και αεροπλάνων στην Ελλάδα. Η πτήση μαζί μας θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε από τον ουρανό τα καλύτερα της Ελλάδας! Προσφέρουμε μια ποικιλία περιηγήσεων για εκδρομές με ελικόπτερα και αεροπλάνα από διάφορες τοποθεσίες αναχώρησης, όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κω, η Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα δρομολόγιο πτήσης της επιλογής σας.

Είτε πρόκειται για περιήγηση στα αξιοθέατα της  Ελλάδας, για πτήσεις πάνω από την Αθήνα είτε για πτήση με αεροπλάνο από τη Μύκονο πάνω από τα νησιά των Κυκλάδων, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μαγευτική ξενάγηση σε μία από τις πιο γραφικές χώρες του κόσμου. Για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα περιηγήσεων για εκδρομές με ελικόπτερο δημιουργήσαμε μια καθορισμένη ιστοσελίδα Athens Heli Tours, η οποία διαθέτει πολλές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης!

Ερχεστε στην Αθήνα με ένα κρουαζιερόπλοιο για μια μέρα και ψάχνετε τις καλύτερες εκδρομές στην ξηρά; Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τον περιορισμένο χρόνο σας στην Αθήνα και να κλείσετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα για να έχετε την καλύτερη θέα σε αυτή την ιστορική πόλη! Κάνετε κάθε λεπτό σας να μετράει και να κάνετε τις κάμερες σας έτοιμες να αποτυπώσουν από την κορυφή τη θέα της Ακρόπολης.

Εξερευνήστε την Ελλάδα με το Greek Air Taxi Network

Οι ξεναγήσεις μας με ελικόπτερα δεν περιορίζονται μόνο στην Αθήνα,  έχουμε δουλέψει ατέλειωτες ώρες στη δημιουργία γραφικών πτήσεων γύρω από τα ελληνικά νησιά για να σας προσφέρουμε σε εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους την ευκαιρία να εξερευνήσετε το καλύτερο της Ελλάδας. Σιγουρευτείτε για να επισκεφτείτε το τμήμα αξιοθέατων των επίσημων συνεργατών μας στο Greek Air Taxi Network και να εξερευνήσετε τις πολυάριθμες περιηγήσεις ελικοπτέρων που έχουν δημιουργηθεί μόνο για εσάς. Μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε μέρη που δεν γνωρίζετε καν ότι υπάρχουν. Από την άνεση του καθίσματος του ελικοπτέρου σας θα πάρετε μια πανοραμική θέα σε μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά μνημεία, παρθένες ακτές και εκπληκτικό τοπίο.

Τι θα λεγατε για μία εμπειρία ζωής κάνοντας με περιήγηση με ελικόπτερο στην Ελλάδα με προορισμό την Σαντορίνη;  Απολαύστε τη μαγεία αυτού του προορισμού  από την πολυτέλεια της ιδιωτικής θέσης του ελικοπτέρου σας. Όλοι αγαπούν τις ξεχωριστές στιγμές και τις ρομαντικές χειρονομίες, έτσι τι λέτε να νοικιάσετε ένα ελικόπτερο για να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τη μεγάλη ερώτηση; Θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε με τις λεπτομέρειες αυτής της σημαντικής ημέρας. Οι περιηγήσεις με τα ελικόπτερα και τα μικρά αεροσκάφη μας είναι εξαιρετικά δώρα, είτε για γενέθλια, επετείους, προτάσεις γάμου ή απλώς ως τρόπος να πείτε “ευχαριστώ” .

Κόσμος φτιαγμένος από ελικόπτερα!

Το πάθος μας για την πτήση είναι αυτό που μας ενθαρρύνει να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να αναζητούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Έχοντας υπόψη τους πελάτες μας, έχουμε δρομολογήσει μια διεθνή ιστοσελίδα υπηρεσιών ελικοπτέρων Helicopter For You, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας για ελικόπτερα σε όλο τον κόσμο. Μας αρέσει να συνδέουμε πτήσεις και ανθρώπους!

Η Air Business International έχει δεσμευτεί να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και υπηρεσιών στη βιομηχανία και έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο να κάνει τους πελάτες μας ονειρεμένες πτήσεις να γίνουν πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή εμπιστοσύνη σας και προσβλέπουμε να πετάξετε μαζί μας.

    Instant Pricing