Γάμοι – Γιατί να μην κάνετε την ημέρα του ρομαντισμού ακόμα πιο αξέχαστη; Κρατήστε ένα ελικόπτερο για να ταξιδέψετε από και προς το γάμο σας στο προσωπικό σας ελικόπτερο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Μια μοναδική και πολύ ρομαντική ιδέα σχεδιάζει μια ιδιωτική απόδραση για δύο άτομα σε ένα ελικόπτερο σε έναν από τους υπέροχους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Πάρτε το σημαντικό σας άλλο σε ένα ζεστό πολυτελές θέρετρο σαλέ στην Αράχωβα ή ένα όμορφο θέρετρο σπα σε ένα από τα πολλά άλλα χωριά σκι στην Πελοπόννησο.

Υπηρεσία VIP – Για ταξίδια κυβέρνησης και διασημοτήτων, η ενοικίαση ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς VIP ταξιδευτών που χρειάζονται απόλυτη ιδιωτικότητα, κορυφαία ασφάλεια και άνεση.

Διαφημιστικό στον ουρανό – Σκέφτεστε να ζητήσετε το χέρι της αγάπης σας στο γάμο; Παραγγείλετε ένα ειδικά σχεδιασμένο banner αέρα για να πετάξετε από ένα ελικόπτερο, καθώς ανεβαίνει πάνω από εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ψάχνω! Θα προτείνετε με έναν από τους πιο μοναδικούς και αξέχαστους τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε.

Επίσης διοργανώνουμε ιδιωτική αεροπορική ναύλωση για μεταφορές ξενοδοχείων, αθλητικές εκδηλώσεις, διαδρομές με ξεχωριστές διαδρομές για αξιοθέατα, τουριστικό προσκύνημα, έργα ταινιών και αεροφωτογράφησης, πτήσεις διασημοτήτων και πολλά άλλα. Η εμπειρία σας θα ξεκινήσει με μια βόλτα με λιμουζίνα με οδηγό που θα σας παραλάβει από εσάς και τους καλεσμένους σας στο ξενοδοχείο σας και θα σας φέρει στο ιδιωτικό σας ελικόπτερο.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε κάθε λεπτομέρεια προτού εσείς και το κόμμα σας επιβιβαστείτε στο ελικόπτερο. Μπορείτε να παραγγείλετε σαμπάνια, κρασί ή γλυκά κατά τη μεταφορά στο ελικόπτερο σε πολυτελή λιμουζίνα ή αυτοκίνητο. Η ABI μπορεί να παρακολουθήσει οποιοδήποτε αίτημα για να κάνει την πτήση την πιο αξέχαστη εμπειρία ειδικής εκδήλωσης. Οι επαγγελματίες εκπαιδευμένοι πιλότοι και το προσωπικό της ABI εξασφαλίζουν την καλύτερη ιδιωτική υπηρεσία charter και τις επιλογές.

Olympus | Ζευγάρι παντρεμένος σε υψόμετρο 2803 μέτρων!

    Instant Pricing