Ελικόπτερα

Έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας ως μια από τις πιο έμπειρες ελικοπτέρ εκπαιδευτικές, χάρτες, συμβουλευτικές και ελικοπτέρες εταιρίες. Η αγάπη μας για την αεροπορία συμβάλλει στην ανάπτυξη του τμήματος ελικοπτέρων μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα διαπιστευμένων χειριστών ελικοπτέρων αντιμετωπίζει μια σειρά αποστολών και σε διάφορους προορισμούς.

Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες ελικοπτέρων στην Ελλάδα και πέρα από αυτές:

Μεταφορές

Προσφέρουμε μεταφορές από αεροδρόμια σε χιονοδρομικά κέντρα, ξενοδοχεία, εκδηλώσεις και άλλες περιοχές της χώρας. Τα πακέτα μας Heliski αποτελούν μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία για τους λάτρεις του σκι που αναζητούν να εξερευνήσουν τις όμορφες χιονισμένες κορυφές της Ελλάδας. Πολλοί πελάτες επωφελούνται από τα ελικοδρόμια σε μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας. Τα ελικόπτερα είναι μια θαυμάσια εμπειρία και ένα βολικό τρόπο εξοικονόμησης χρόνου για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα στα ελληνικά νησιά και σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Αεροδιακομιδή και υπηρεσίες HEMS

Το τμήμα αεροδιακομιδής της ABI είναι επίσης γνωστό ως In-Travel Emergency Management (ITEM). Το ITEM βασίζεται σε δύο υπηρεσίες: εκκένωση / επαναπατρισμό αερομεταφορών και ιατρική συμβουλευτική. Και οι δύο υπηρεσίες είναι διαθέσιμες κατ ‘απαίτηση.

Μοναδικές Περιηγήσεις στην Ελλάδα

Η ΑΒΙ και οι αδελφές εταιρείες της προσφέρουν μια ποικιλία πτήσεων με πτήσεις για ελικόπτερα πάνω από την ελληνική υπαίθρου και πόλεις. Η ABI βρίσκεται πίσω από το καινοτόμο δίκτυο Ελληνικών Ταξί Αεροπορικών Μεταφορών και το Athens Helitours. Μαζί, προσφέρουμε ξεχωριστές εκδρομές και έτοιμες εκδρομές που προσφέρουν μια μοναδική και εκπληκτική εμπειρία πάνω στον ουρανό των αρχαίων χώρων της Ελλάδας και σε ποικίλα τοπία από την ηπειρωτική χώρα, την πρωτεύουσα στα νησιά.

Εκπαίδευση και μαθήματα

Η ABI προσφέρει μαθήματα ελικόπτερο, συμπεριλαμβανομένου του γραφικού νησιού της Σαντορίνης. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να βγάλουν άδεια ιδιωτικού πιλότου για εμπορικές δραστηριότητες, εκπαιδευτές πτήσεων και βαθμολογίες οργάνων. Οι εκπαιδευτές της ομάδας μας δουλεύουν ένα προς ένα με τους μαθητές και αγαπούν να πετάξουν οι ίδιοι.

Πακέτα δώρων

Επιχειρηματικές πτήσεις δώρου, όπως δοκιμαστικά μαθήματα ελικόπτερο ή μια περιοδεία ελικόπτερο είναι ένας μοναδικός τρόπος για να προσφέρει ένα αξέχαστο δώρο. Η μεταφορά σε ιδιωτικό ναυλωτή ελικοπτέρων, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων αεροδρομίου, της αεροφωτογραφίας και των εξειδικευμένων πτήσεων, αποτελούν μέρος των υπηρεσιών μας.

    Instant Pricing