Ενοικίαση ελικοπτέρου

Με τα ελικόπτερά μας καθημερινά να πηγαίνουν στους πιο δημοφιλής προορισμούς, αλλα και όχι μόνο, οργανώνουμε κάθε πτυχή του ταξιδιού σας, πηγαίνοντας εκεί που ακριβώς επιθυμείτε διασφαλίζοντας χαλάρωση, ξεκούραση και επιπλέον την διαβεβαίωση πως θα φτάσετε εγκαίρως, ασφαλής και με τον πιο κομψό τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Επίσης, εάν επιλέξετε να αναχωρήσετε από ένα αεροδρόμιο, θα μεταφερθείτε για έλεγχο αποσκευών σε έναν VIP τομέα από τον συνεργαζόμενο μας Handling Agent και στη συνέχεια θα οδηγηθείτε για άμεση αναχώρηση του αεροσκάφους ή ελικοπτέρου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμέση επιβίβαση χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα ελικοδρόμιο, το ελικόπτερο θα σας περιμένει την ώρα που εσείς θα έχετε ορίσει.

Ναυλώστε το δικό σας ελικόπτερο

Είτε η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα αεροσκάφος για εξοικονόμηση χρόνου αποφεύγοντας τις χερσαίες μεταφορές, είτε βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι αναψυχής και επιθυμείτε τα πετάξετε με απόλυτο στυλ, σας έχουμε την λύση στον τομέα της ενοικίασης ελικοπτέρων που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Ενδεικτικές τιμές ενοικίασης ελικοπτέρου

Με το online σύστημα μας μπορείτε να βρείτε απευθείας το κόστος για την πτήση που θέλετε να πραγματοποιήσετε καθώς και τον τύπο του ελικοπτέρου που επιθυμείτε από τον διαθέσιμο στόλο μας.

Πατήστε εδώ και αναζητήσετε το δικό σας καλοκαιρινό προορισμό.

Ενοικίαση ελικοπτέρου online τιμές

 

Ή εναλακτικά επιλέξτε έναν από τους συχνούς προορισμούς που εμείς επιλέξαμε για εσάς

Ενοικίαση ελικοπτέρου από Αθήνα προς Μύκονο – Από 2.300€
Ενοικίαση ελικοπτέρου από Αθήνα προς Σαντορίνη – Από 3.500€
Ενοικίαση ελικοπτέρου από Αθήνα προς Πάτμο – Από 4.885€
Από Μύκονο πρός Σαντορίνη – Από 2.015€

Τιμες

 

Έχετε ακόμα απορίες σχετικά με την ναύλωση ελικοπτέρων?

Καλέστε μας στο 210-9967870 και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει κάθε είδους απορία που μπορεί να έχετε για τις πτήσεις με ναυλωμένα ελικόπτερα και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το αεροσκάφος που σας ταιριάζει.

    Instant Pricing