Η Air Business International (ABI) είναι μια κορυφαία αεροπορική εταιρία υπηρεσιών που εδρεύει στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας οικοδομώντας ισχυρές βιομηχανικές σχέσεις και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας για ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών, διαχείριση αεροσκαφών, ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τουριστικές υπηρεσίες. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ευρεία μας εμβέλεια σε πολλούς τομείς της ιδιωτικής αεροπορίας. Με τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας και το εύρος των επαγγελματικών επαφών, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες στην αγορά.

Έχουμε επίσης ένα πάθος για πτήσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε απρόσκοπτα ταξίδια, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Τοποθετούμε τις δεκαετίες εμπειρίας μας, την ιδιαίτερη προσοχή και τη φιλοξενία μας στην υπηρεσία κάθε πελάτη.

Ενεργούμε αποκλειστικά για τον αγοραστή ή τον πωλητή σε μια συναλλαγή, και ποτέ και για τους δύο. Στοχεύουμε στην προσωπική εξυπηρέτηση και την εκπλήρωση των ατομικών αναγκών. Στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε τις προδιαγραφές των πελατών σε ένα αεροσκάφος. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ένα “παγκόσμιο μάτι για μια καλή αγορά.”

Λόγω του γεγονότος ότι ειδικευόμαστε σε προ-ανήκοντα αεροσκάφη, δεν υπάρχουν περιορισμοί τύπου, μεγέθους ή μάρκας. Η συνεργασία με το ABI σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όρια franchise.

Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και έχουμε ένα εξαιρετικό ιστορικό απόκρισης σε κάθε έρευνα και χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι όροι μας συμφωνούνται εκ των προτέρων. Δεν ζητείται καμία πληρωμή μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά ή η πώληση προς ικανοποίηση σας.

Έχουμε ένα ευρύ δίκτυο επαφών που μας βοηθούν να ταιριάξουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων και τα κριτήρια σας, καταρτίζουμε μια λίστα υποψηφίων αεροσκαφών και υποβάλλουμε με σύσταση.

    Instant Pricing