ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ

40+Χρόνια εμπειρίας
5000+Πτήσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία
2000+Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 
ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Air Business International (ABI) είναι μια κορυφαία εταιρία παροχής αεροπορικών υπηρεσιών που εδρεύει στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη ξεχωριστά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Έχουμε 40 χρόνια εμπειρίας οικοδομώντας ισχυρούς δεσμούς και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας για ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών, διαχείριση αεροσκαφών, ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και υπηρεσίες τουρισμού. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ευρεία μας εμβέλεια σε πολλούς τομείς της ιδιωτικής αεροπορίας.

Με τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας και το εύρος των επαγγελματικών επαφών, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες στην αγορά.

Έχουμε επίσης ένα πάθος για να πετάξουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε απρόσκοπτα ταξίδια, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Τοποθετούμε στις δεκαετίες εμπειρίας μας, την ιδιαίτερη προσοχή και τη φιλοξενία μας στην υπηρεσία κάθε πελάτη.

  • Οικονομικές ιδιωτικές αεροπορικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες ελικοπτέρων και αεροπορικών ασθενοφόρων
  • Περιηγήσεις σε αξιοθέατα
  • VIP Ομαδική Μεταφορά
Περιηγήσεις σε αξιοθέατα

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προσαρμοσμένες περιηγήσεις στα αξιοθέατα των πιο δημοφιλών προορισμών στην Ευρώπη και την Ελλάδα

Αεροδιακομιδή Ασθενών

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Μπορούμε να οργανώσουμε τη μεταφορά ασθενών με ασθενοφόρα εδάφους προς και από το αεροδρόμιο ή οδικώς σε όλη την Ελλάδα. Ένας σύγχρονος στόλος ασθενοφόρων εδάφους και άρτια καταρτισμένο προσωπικό συντονίζεται από έμπειρους αποστολείς. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αεροπλάνων (HEMS) παρέχονται με ελικόπτερα ιατρικά εξοπλισμένα,που λειτουργούν και συντηρούνται υπό τον αυστηρό έλεγχο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA). Έμπειρο και υψηλά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό συνεργάζεται για την συγκεκριμένη υπηρεσία

Αερομεταφορά Cargo

ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ CARGO

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Προσφέροντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης με αερομεταφορά φορτίων σε όλο τον κόσμο, το μέγεθος, η υποδομή και η εμπειρία μας στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών μας δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα αεροπλάνων μεταφορών φορτίου, από μικρά jets για γρήγορες παραδόσεις σε φορτηγά αεροσκάφη για βαριά φορτία. Παρέχουμε επίσης μια υπηρεσία ταχυμεταφορών. Όλοι οι διευθυντές μας λαμβάνουν εκτεταμένη εκπαίδευση και έχουν μεγάλη εμπειριία , έτσι ώστε να γνωρίζουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας της αερομεταφοράς cargo.

VIP Ενοικίαση Αεροσκαφών

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ & ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

VIP ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Ιδιωτικές υπηρεσίες ναυλώσεων με αεροπλάνα και ελικόπτερα τελευταίας τεχνολογίας για να διαλέξετε.

Αμεση προβολή προσφορών και διαθεσιμότητας σε κορυφαίους προορισμούς.

EMPTY LEGS

Πετάξτε με άνεση και έκτωση έως 70%.

Πατήστε εδώ για να δείτε την λίστα με τα διαθέσιμα empty legs.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

BROKER FRIENDLY

Συνεργαζόμαστε στενά με μεσίτες σχετικά με τις ναυλώσεις, μισθώσεις αλλά και πωλήσεις αεροσκαφών σε όλη την Ευρώπη και τη διεθνή αγορά. Ο ρόλος ενός μεσίτη είναι ανεκτίμητος για την ABI, διασφαλίζοντας την απόλυτη ακεραιότητα και την κατανόηση των βασικών μας αρχών σε κάθε συναλλαγή. Αναγνωρίζοντας ότι εργαζόμαστε επιμελώς για να καλλιεργούμε ισχυρές σχέσεις προστιθέμενης αξίας με τους συνεργάτες μας.

Για όλα τα παραπάνω κατασκευάσαμε μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για να είμαστε σε άμεση επαφή και να τους προσφέρουμε εργαλεία που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτούς.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε και εσείς στο σύστημα μας εντελώς δωρεάν

    Instant Pricing