Εμπορικά Αεροσκάφη

Η ABI αναπτύσσεται ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία ενοικίασης προς τη βιομηχανία, το εμπόριο και τις κυβερνητικές οργανώσεις. Για περισσότερα από 30 χρόνια, συνεργαστήκαμε με μεγάλες εταιρείες, VIP, αεροπορικές εταιρείες, επαγγελματίες ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές συνεδρίων και κινήτρων, διευθυντές εταιρικών ταξιδιών, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αθλητικούς ειδικούς και διεθνείς οργανισμούς ανακούφισης για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, η ABI δημιούργησε δύο νέα και καινοτόμα δίκτυα στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της:το  The Greek Air Taxi Network (GATN) και το Greek Air Ambulance Network (GAAN).

Η ABI ξεκίνησε το GATN, το οποίο είναι ένα καλά οργανωμένο, επαγγελματικό δίκτυο οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών ιδιωτικής αεροπορίας και τουριστικών υπηρεσιών. Μέσω του δικτύου, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν τις ιδιωτικές αεροπορικές υπηρεσίες που επιδιώκουν με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Το GAAN συγκέντρωσε τους καλύτερους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε μια λειτουργική ομπρέλα. Περιλαμβάνει υπηρεσίες ιατρικών υπηρεσιών, ελικόπτερο και αεροπλανοφόρο και ασθενοφόρο εδάφους. Το GAAN έχει μια ομάδα από εφημερίες ιατρούς καθώς και μια ομάδα ειδικευμένων διαχειριστών υγείας που διατίθενται 24 ώρες το 24ωρο.

    Instant Pricing