Συχνές Ερωτήσεις – Επιβατικά τζετ

Συχνές Ερωτήσεις – Επιβατικό τζετ

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ναύλωσης ενός αεροσκάφους;

Οι ναυλώσεις αεροσκαφών είναι επωφελείς για ένα γκρουπ που απαιτεί εξειδικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.  Κατά τη διάρκεια μιας ναυλωμένης πτήσης, το προσωπικό μπορεί να ικανοποιήσει ειδικές ανάγκες και υπηρεσίες εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Όταν ναυλώνετε ένα αεροσκάφος από την ABI, επιλέγετε τον χρόνο και την τοποθεσία που εξυπηρετούν τις ανάγκες του γκρουπ σας και μόνο.

Με ποιον τρόπο συγκρίνεται η ναύλωση με τις τακτικές πτήσεις;

Η ναύλωση παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες αεροδρόμια τα οποία δεν εξυπηρετούνται από τις τακτικές πτήσεις. Επιπλέον, το πρόγραμμα θα βασιστεί στα προσωπικά σας ταξιδιωτικά σχέδια και μπορείτε να επιλέξτε την υπηρεσία τροφοδοσίας. Οι ναυλωμένες πτήσεις επιτρέπουν στους επιβάτες να ζητήσουν ένα υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο δεν παρέχουν οι τακτικές πτήσεις.

Ποιος χρησιμοποιεί υπηρεσίες ναύλωσης πτήσεων;

Οποιοσδήποτε μπορεί να ναυλώσει ένα αεροπλάνο με την ABI, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Εξυπηρετούμε από γκρουπ που χρειάζονται πτήσεις απλής μετάβασης και πτήσεις πολλαπλών προορισμών, έως προγράμματα εξεζητημένων διαδρομών. Έχουμε πείρα στην ναύλωση αεροσκαφών για θρησκευτικές ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλα. Εάν έχετε γκρουπ που χρειάζεται μεταφορά με ναυλωμένη πτήση, θα ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Πόσο καιρό πριν θα πρέπει να κανονίσω τη ναύλωση;

Η ABI μπορεί να σας βοηθήσει με την αερομεταφορά εάν μας ειδοποιήσετε μερικές ημέρες πιο πριν. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιβατών ή τον προορισμό, μπορούμε να μεταφέρουμε το γκρουπ σας εκεί που χρειάζεται να πάει. Κανονίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της διαχείρισης της ναύλωσης, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε την πτήση. Τελικά, με την πείρα και τις υπηρεσίες μας μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Με ποιον τρόπο μπορεί να καλύψει η ABI τα ταξιδιωτικά σχέδια του γκρουπ μου;

Η ABI έχει την πείρα και τις επαφές στη βιομηχανία των αερομεταφορών για να βρει το κατάλληλο αεροσκάφος για εσάς. Λόγω του όγκου εργασιών, λαμβάνουμε καλύτερες τιμές και μετακυλούμε την έκπτωση σε εσάς.  Πιστεύουμε ότι έχουμε μια εξαιρετική τιμολογιακή πολιτική. Δείξτε μας μια προσφορά ανταγωνιστή μας και εμείς θα σας δώσουμε καλύτερη τιμή! Καλέστε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

    Instant Pricing