Μεταφορά Φορτίων

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ

Προσφέροντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης με αεροπορική μεταφορά φορτίων σε όλο τον κόσμο, το μέγεθος, η υποδομή και η εμπειρία μας στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα αεροπλάνων φορτίου, από μικρούς πίδακες για γρήγορες παραδόσεις σε φορτηγά για βαριά φορτία. Παρέχουμε επίσης μια υπηρεσία ταχυμεταφορών για σημαντικό φορτίο χέρι-χέρι.

Όλοι οι διαχειριστές λογαριασμών μας έχουν εκτεταμένη εκπαίδευση και έχουν ξοδέψει χρόνο στην άσφαλτο, έτσι ώστε να γνωρίζουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας της μεταφοράς φορτίων.

Πτήσεις μεταφοράς επειγοντων φορτίων.

Μεταφορά ευαίσθητων φορτίων

Μεγάλα εμπορεύματα

Εγκαιρη μεταφορά φορτίων

Μεταφορά φορτίων σε απομακρυσμένους προορισμούς

Παράδοση βασικών εξαρτημάτων γραμμής παραγωγής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ

  • Ανάλυση πτήσης: ένας από τους εμπειρογνώμονες του χάρτη μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο έδαφος για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πτυχές του χάρτου σας φορτίου λειτουργούν ομαλά.
  • Πρόσβαση σε περισσότερα αεροδρόμια: φθάνοντας σε υποβαθμισμένες τοποθεσίες, επιτρέποντας στο φορτίο σας να φτάσει πιο κοντά στον τελικό του προορισμό.
  • Εμπειρία: Κάθε ένας από τους ειδικούς του σκάφους μας έχει υποβληθεί σε εντατική εκπαίδευση και ξοδεύει χρόνο στην άσφαλτο, ώστε να καταλάβουν ακριβώς τι χρειάζεται για να διαχειριστεί μια πτήση τσάρτερ από την αρχή μέχρι το τέλος.
  • Παγκόσμια κάλυψη: ανεξάρτητα από το πού πρέπει να φτάσετε το φορτίο σας ή από πού, το διεθνές μας δίκτυο γραφείων σας παρέχει τοπικές γνώσεις σε παγκόσμια κλίμακα.
  • Χαμηλό κόστος: η αγοραστική μας ισχύς και η φήμη μας μας επιτρέπουν να σας βρούμε τις καλύτερες τιμές ναύλωσης φορτίου, εξασφαλίζοντάς σας πάντα την πιο οικονομική λύση.
  • Επιλογή αεροσκάφους: με πρόσβαση σε 50.000 αεροσκάφη, θα έχουμε πάντα το σωστό αεροσκάφος για το φορτίο σας.

    Instant Pricing