Η ΑΒΙ είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ναυλωμένων αεροσκαφών για το ετήσιο προσκύνημα Χατζ. Το προσκύνημα του Χατζ στο Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας είναι ο πέμπτος πυλώνας του Ισλάμ. Το προσκύνημα προσελκύει δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους από όλο τον κόσμο στη Σαουδική Αραβία. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο για 14 αιώνες, οι μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στη Μέκκα για να εκτελέσουν τελετουργίες βασισμένες σε αυτές που πραγματοποίησε ο Προφήτης Μωάμεθ κατά την τελευταία επίσκεψή του στην πόλη.

Η ΑΒΙ παρέχει αεροπορικών πτήσεις στη Σαουδική Αραβία για το ιερό προσκύνημα. Το προσωπικό μας ειδικευμένων ναυλωτών Hajj μπορεί να σας βοηθήσει με την εξεύρεση της σωστής πτήσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, έχουμε αποδείξει ότι ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση πτήσεων, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Οι επιλογές που προσφέρουμε διαφέρουν πολύ από τις υπόλοιπες εταιρείες ενοικιάσεων αεροσκαφών και ξεκινάνε από αεροσκάφη 5 ατόμων και φτάνουν μέχρι μεγάλων ομάδων επιβατών για μία πτήση μόνο ή/και πολλαπλές

Οι πτήσεις αεροσκαφών Hajj της ABI καλύπτουν τους προσκυνητές που φτάνουν στη Σαουδική Αραβία με διάφορους τρόπους. Έχουμε αποκλειστικά αεροσκάφη που προσφέρουν υπηρεσίες catering Halal. Το συνοδευτικό προσωπικό τηρεί απαιτήσεις προσκυνήματος, προσφέροντας ένα σεβαστό ισλαμικό περιβάλλον.

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που θα σας ρωτήσουν οι ειδικοί του Hajj charter:

Προκειμένου να παρέχει βέλτιστες υπηρεσίες, η ABI απαιτεί τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Αριθμός επιβατών.
  • Αν εκπροσωπείτε κάποιο από τα ακόλουθα: κυβέρνηση, επιτροπή Hajj, ταξιδιωτικό πρακτορείο Hajj, ιδιωτική οντότητα).
  • Προτιμώμενες ημερομηνίες ταξιδιού.
  • Στοχευμένη τιμή ανά επιβάτη.
  • Εάν οι επιβάτες ταξιδεύουν με έγκυρη βίζα Hajj με ομόλογα στη θέση τους.
  • Εάν έχετε την επίσημη εντολή που εκδίδεται από την κυβέρνησή σας ή την επιτροπή Hajj.

Η ομάδα ειδικών πτήσεων Hajj βρίσκεται σε αναμονή για να σας βοηθήσει με τις χάρτες σας. Οι πτήσεις με ενοικίαση αεροσκαφών ABI Hajj παρέχουν το σωστό συνδυασμό άνεσης, εμπειρίας και αξίας.

    Instant Pricing