Σχετικά με εμάς

Η Air Business International (ABI) είναι μια κορυφαία αεροπορική εταιρεία παροχής υπηρεσιών που εδρεύει στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας οικοδομώντας ισχυρές βιομηχανικές σχέσεις και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας για ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών, διαχείριση αεροσκαφών, ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και υπηρεσίες τουρισμού. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ευρεία μας εμβέλεια σε πολλούς ιδιωτικούς τομείς της αεροπορίας. Με τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας και το εύρος των επαγγελματικών επαφών, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες στην αγορά.

Έχουμε επίσης ένα πάθος για πτήσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε απρόσκοπτα ταξίδια, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Τοποθετούμε τις δεκαετίες εμπειρίας, την ιδιαίτερη προσοχή και τη φιλοξενία μας στην υπηρεσία κάθε πελάτη.

Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας οικοδομώντας ισχυρές βιομηχανικές σχέσεις και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας για ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών, διαχείριση αεροσκαφών, ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και υπηρεσίες τουρισμού.

Τι έχουμε επιτύχει

Η ABI έχει επίσης δημιουργήσει δύο νέα και καινοτόμα δίκτυα στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών: Το Greek Air Taxi Network (GATN) και το Greek Air Ambulance Network (GAAN).

Η ABI εγκαινίασε το GATN, ένα καλά οργανωμένο, επαγγελματικό δίκτυο οικονομικών  υπηρεσιών ιδιωτικής αεροπορίας και τουριστικών υπηρεσιών. Μέσω του δικτύου, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν τις ιδιωτικές αεροπορικές υπηρεσίες που αναζητούν στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το GAAN συγκέντρωσε τους καλύτερους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε λειτουργικό σύνολο. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες ιατρικών υπηρεσιών, ελικόπτερο, αεροπλανοφόρο και ασθενοφόρο εδάφους. Το GAAN διαθέτει ομάδα ιατρών ετοιμότητας καθώς και μια ομάδα ειδικευμένων διαχειριστών υγείας που διατίθενται 24 ώρες το 24ωρο.

Πού στοχεύουμε

Η ABI στοχεύει να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τις υπηρεσίες και τη φήμη που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 30 χρόνια. Επίσης, εκτελούμε ιδιωτικές διεθνείς πτήσεις και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε αυτήν την παγκόσμια αγορά προσφέροντας περισσότερες πτήσεις με το ίδιο επίπεδο κορυφαίας εξυπηρέτησης, φιλοξενίας και ποιότητας. Τώρα μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ιδιωτικό τζετ με ευκολία ακολουθώντας τις τρέχουσες τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μας

Ακολουθούν περισσότερα στοιχεία για το πώς συνεργαζόμαστε με ιδρύματα, κατασκευαστές, αντιπροσώπους, εμπορικούς φορείς, εταιρικά τμήματα πτήσεων και ιδιώτες :

Ως σύμβουλοι αεροπορικών μεταφορών, συμβουλεύουμε την ανάλυση προσφορών, τους λογιστικούς ελέγχους, τις εκτιμήσεις, τις παγκόσμιες πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Ως εμπειρογνώμονες στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, έχουμε εμπειρία σχετικά με μαρτυρίες για νομικά θέματα.

Ως μεσίτες, ειδικευόμαστε σε ελικόπτερα με διπλό κινητήρα και αεροσκάφη με σταθερή πτέρυγα. Η ABI έχει ένα ιστορικό της παροχής επαγγελματικών, οικονομικά αποδοτικών και εμπιστευτικών υπηρεσιών για κάθε πελάτη.

Ως  αγοραστές , προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αγοράς που καλύπτουν την επιλογή, τη διαπραγμάτευση, την απόκτηση, την επιθεώρηση και την παράδοση καινούργιων και μεταχειρισμένων αεροσκαφών, ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και εξοπλισμού.

Οι πελάτες μας βασίζονται στην τεχνογνωσία μας για τα έργα κλειδιά όπως η δημιουργία μιας νέας αεροπορικής εταιρείας, ο συντονισμός  αεροπορικών εκδηλώσεων και η αεροφωτογράφηση.

Είμαστε ένας αξιόπιστος συνέταιρος για οργανισμούς, εταιρείες και άτομα που επιδιώκουν να συντονίσουν αποτελεσματικά τη διαχείριση οποιουδήποτε ειδικού γεγονότος στην Ελλάδα που περιλαμβάνει τη χρήση ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Αυτά τα γεγονότα κυμαίνονταν από πυρόσβεση, γάμους μέχρι ξεναγήσεις στα ελληνικά νησιά.

Διακρίσεις

    Instant Pricing