Η εξωπραγματική ομορφιά αυτού του νησιού είναι παγκοσμίως γνωστή …
Όντας το τελευταίο από τα νησιά των Κυκλάδων, η Σαντορίνη είναι το απομεινάρι μιας κολοσσιαίας ηφαιστειακής έκρηξης γύρω στο 1450 π.Χ., που αφάνισε ένα καλλιτεχνικό πολιτισμό.

Συνδεδεμένη με τον μύθο της χαμένης Ατλαντίδας, η μοναδική Καλντέρα, η ενέργεια και η ομορφιά του νησιού είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για τον χαρακτηρισμό της ως ένα από τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης και έναν από τους παγκόσμιους προορισμούς που ο καθένας πρέπει να επιστεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.
Πολλά ζευγάρια επισκέπτονται την Σαντορίνη, με μοναδικό στόχο να παντρευτούν εκεί και να περάσουν το μήνα του μέλιτός τους αγναντεύοντας ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου.
Η εντυπωσιακή καλντέρα, που δεσπόζει στο δυτικό τμήμα του νησιού και το υπέροχο κλίμα με ηλιοφάνεια σχεδόν όλη τη χρόνια δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για φωτογραφίες και βίντεο με τη συνοδία μεγάλης ποικιλίας φυσικών φωτισμών και χρωμάτων.
Η Σαντορίνη είναι επίσης ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού.
Αν και μικρή σε μέγεθος, η Σαντορίνη είναι ήδη γνωστή στο χώρο της γαστρονομίας και θεωρείται ένας προορισμός με κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και οινοποιεία της χώρας. Τα γεωργικά προϊόντα, όπως ντομάτες, φάβα και κάπαρη είναι ήδη γνωστά και περιζήτητα, ενώ οι ποικιλίες παραδοσιακών συνταγών και ασυνήθιστων συνδυασμών θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα κρασιά της Σαντορίνης απολαμβάνουν μια αυξανόμενη παγκόσμια αναγνώριση, ενώ, φυσικά, οι θαυμαστές τους πολλαπλασιάζονται.
Όντας σε μια στενή ακτίνα από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, όπως τη Μύκονο, την Ίο, και τη Φολέγανδρο, η Σαντορίνη αποτελεί επιπλέον έναν ιδανικό προορισμό για να εξερευνήσετε περισσότερο την ελληνική νησιωτική ομορφιά.
Εάν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, ρίξτε μια ματιά στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο του Ελληνικού Δικτύου Αεροταξί.
To receive a detailed offer please fill in the charter request form

Our wonderful charter advisors with vast experience in Aviation and deep kowledge of the Greek Aviation Market will provide you bestscope solutions for your travel requirement.Για να λάβετε λεπτομερή προσφορά, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ναύλωσης.

Οι υπέροχοι σύμβουλοι μας, με τεράστια εμπειρία στο χώρο της Αεροπορίας και βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς θα σας προσφέρουν την καλύτερη λύση ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες συνδέσεις, όταν διοργανώνετε το ταξίδι σας στη Σαντορίνη:

    Instant Pricing