ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Τον 5ο αιώνα π.Χ(τον χρυσο αιώνα του Περικλή) η αξία της πόλης και του πολιτισμού ειναι παγκόσμιας σημασίαςΗ πολιτική σκέψη, το θέατρο, οι τέχνες, η φιλοσοφία, η επιστήμη, η αρχιτεκτονική, και άλλες μορφές διανόησης, έφτασαν στο απόγειό τους.Σε μια περίοδο πνευματικής ολοκλήρωσης μοναδικής σε όλη την παγκόσμιο ιστορία.

Η Αθήνα ήταν η γεννέτηρα του δυτικού πολιτισμού.Μια σειρά από ελληνικές λέξεις και ιδέες, όπως η δημοκρατία, αρμονία, μουσική, μαθηματικά, τέχνη, γαστρονομία, η αρχιτεκτονική, λογική, έρως, ευφορία, μεταξύ άλλων, εμπλούτισαν πολλές γλώσσες και ενέπνευσαν πολιτισμούς.

Το 1834 η Αθήνα έγινε πρωτεύουσα του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Η επιλογή έγινε με βάση τη συμβολική σημασία της Αθήνας στην κλασική ιστορία.

Σε δύο αιώνες η Αθήνα έχει γίνει μια ελκυστική σύγχρονη μητρόπολη, απαράμιλλης γοητείας.

Η Αθήνα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, ένα “ταξίδι” σε 6.000 χρόνια της ιστορίας της, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να δει κανείς φημισμένα μνημεία και αριστουργήματα της τέχνης της αρχαιότητας και του Μεσαίωνα, και την αρχιτεκτονική κληρονομιά του 19ου και του 20ου αιώνα.

Μπορείτε να πάρετε μια τονωτική αίσθηση θαλπωρής στο λαμπρό φως του αττικού ουρανού, που ερευνά το μαγευτικό τοπίο και τα περίχωρα της πόλης.Απολαμβάνοντας την σύγχρονη υποδομή της πόλης και το μοναδικό κέφι των Αθηναίων .

Οι επισκέπτες ολο το χρόνου φεύγουν  γοητευμένοι από τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής ύφεσης, η Αθήνα καλείται να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να λύσει τα προβλήματά της και να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα σημερινή μεγάλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του δημοσίου οφέλους του, το Ίδρυμα Ωνάση ανταποκρίνεται στην παρούσα ανάγκη για ένα έργο αναβίωσης με τη χρηματοδότηση και διοργάνωση ευρωπαϊκού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τη δημιουργία ενός νέου κέντρου της πόλης. Υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να βελτιώσει την καθημερινή ζωή των Αθηναίων πολιτών, επιτρέποντας την ολοκλήρωση του οράματος για την ποιότητα ζωής στην ελληνική πρωτεύουσα. Κύριος στόχος του είναι να σταματήσει η αυξανόμενη υποβάθμιση και να αναβιώσει την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Εκτός από την αύξηση της ποιότητας της αθηναϊκής ζωής, το έργο αυτό θα προσθέσει αξία στο τουριστικό τομέα της πόλης, τονίζοντας την αρχαιολογική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της.

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο αναζωογόνησης,η Air Business International, μια εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αερομεταφορών στην Ελλάδα, αποσκοπεί στην ενίσχυση του τουρισμού στην Αθήνα με τη διοργάνωση ενός συντονισμένου δικτύου για περιηγήσεις στα αξιοθέατα με ελικόπτερο σε όλη την Αθήνα.

Η Αθήνα έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του όλο το χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη και το ήπιο κλίμα, καθαρό ουρανό και ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου, δίνοντας την τέλεια ευκαιρία για βόλτες με ελικόπτερο σε όλη την πόλη.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μια άποψη από τα σημαντικότερα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού, όπως η Ακρόπολη, το Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκό Στάδιο και το Λόφο του Λυκαβηττού, καθώς και την εκπληκτική Αθηναϊκής ακτογραμμής σε θεαματικές πτήσεις από 30 λεπτά ή 60 λεπτά.

Για πρώτη φορά, οργανωμένες ξεναγήσεις στα αξιοθέατα θα είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να ζήσετε κάτι διαφορετικό.

Έτσι, ας «Re-think-Athens»? μετά από όλα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον από το να τo σχεδιάσεις!

    Instant Pricing