Παραμένουμε Ενεργοί


Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές, όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με την πανδημία του Covid -19, ευχόμαστε πραγματικά για τον καθένα σας ξεχωριστά να  είστε καλά και υγιείς.

Οι συνεχείς περιορισμοί τόσο στον τομέα των εμπορικών πτήσεων αλλά και σε ολόκληρο τον ευρύτερο τομέα της αεροπορίας και των αερομεταφορών επηρεάζουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μέσα σε όλη αυτή την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας της Air Business International (ABI) παραμένει ενεργή 24/7 και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να εξυπηρετήσουμε τους πολύτιμους πελάτες μας, τις οικογένειες τους και τους εργοδότες τους. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και προσαρμόζουμε το σύστημα μας σύμφωνα με τις τρέχουσες αλλαγές αλλά και περιορισμούς . Συνεπώς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε αίτημα σας όσον αφορά πτήσεις εσωτερικού αλλά και διεθνείς, συμμορφωμένοι πάντα με τις εκάστοτε προϋποθέσεις και περιορισμούς.  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές σε όλο τον κόσμο για τα προγράμματα εκκένωσης και επαναπατρισμού. Λόγω των ακυρώσεων προγραμματισμένων εμπορικών πτήσεων,  πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εγκλωβιστεί σε ξένες χώρες μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειες τους με αποτέλεσμα να αναζητούν λύσεις μέσω πιθανών ιδιωτικών πτήσεων.

Η αύξηση αυτή της ζήτησης των ιδιωτικών πτήσεων δεν περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη, αλλά αφορά πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι υπεύθυνοι των αρμόδιων τμημάτων μας κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τον βέλτιστο δυνατό τρόπο μεταφοράς των πελατών μας στους επιθυμητούς προορισμούς , σύμφωνα πάντα με τους εκάστοτε κανονισμούς.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις σχετικά με τον SARS-CoV-19 και επαναπροσδιορίζουμε καταλλήλως τις υπηρεσίες μας όσον αφορά νοσοκομειακές πτήσεις εντός Ελλάδος, εντός Ευρώπης αλλά και πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε στενά με φορείς ιατρικών αερομεταφορών για να είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα αιτήματα νοσοκομειακών αερομεταφορών.

Κλείνοντας, η ομάδα της ABI, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προτάσσει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας και εύχεται σε όλους να είναι καλά και υγιείς.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε να δούμε σύντομα τους πολύτιμους πελάτες μας σε μια από τις πτήσεις μας κάτω από πιο ευχάριστες συνθήκες.

Blog

Comments are disabled.

    Instant Pricing