ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΒΙ

Η ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Οι πτήσεις με ελικόπτερο παρέχουν ένα βαθμό ευελιξίας που τα αεροπλάνα απλά δεν μπορούν. Η άνεση της πτήσης κατευθείαν προς έναν ακριβή προορισμό είναι ανεκτίμητη, και με την ενοικίαση ελικοπτέρων μας μπορείτε να το κάνετε με άνεση και στυλ. Είτε ταξιδεύετε σε μια συνάντηση είτε σε μια αθλητική εκδήλωση, τα ελικόπτερά μας μπορούν να σας πάνε εκεί γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

Οι πτήσεις ελικόπτερων είναι ιδανικές για την πρόσβαση σε πολυσύχναστες και δυσπρόσιτες περιοχές. Από τις στέγες του ξενοδοχείου μέχρι τα χωράφια, μπορούν να προσγειωθούν σε σχετικά μικρούς χώρους, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κέντρα πόλεων και απομακρυσμένες περιοχές. Είτε πρόκειται για μια συνάντηση σε μια πολυσύχναστη πόλη είτε για ένα ταξίδι στις πλαγιές του σκι, η ενοικίαση ελικοπτέρων είναι η ιδανική λύση. Τα ελικόπτερα είναι επίσης εξαιρετικά για ιατρικές εκκενώσεις και αεροφωτογραφήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Η πολυτέλεια και η άνεση: η πτήση θα πρέπει να είναι μια απόλαυση και θα κάνουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι όσο το δυνατόν πιο πολυτελής και άνετη.
 • Διακριτικότητα και ασφάλεια: Εγγυόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και θα συνεργαστούμε στενά με τον παροχέα ασφάλειας για όλες τις πτυχές του ταξιδιού σας.
 • Ρυθμίστε το χρονοδιάγραμμά σας: συνδυάστε το ταξίδι σας με εμπορικές πτήσεις ή πετάξτε στο δικό σας χρονοδιάγραμμα – όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, θα δημιουργήσουμε το κατάληλο ιδιωτικό ταξίδι σας.
 • Πρόσβαση σε περισσότερα αεροδρόμια: Πετάξτε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία ή απλά πετάξτε πιο κοντά στον τελικό προορισμό σας από ότι μια προγραμματισμένη υπηρεσία θα επιτρέψει.
 • Πρόσβαση σε ιδιωτικό τερματικό σταθμό: αποφυγή ουρών αναμονής και περιττών καθυστερήσεων. οι επιβάτες είναι σε θέση να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος χωρίς άγχος πριν από την απογείωση.
 • Παγκόσμια κάλυψη: ανεξάρτητα από το πού θέλετε να πετάξετε από ή προς, το δίκτυο γραφείων μας σας παρέχει τοπικές γνώσεις σε παγκόσμια κλίμακα.
 • Αποτελεσματικότητα: η αγοραστική μας δύναμη και η φήμη μας μας επιτρέπουν να σας βρούμε τους καλύτερες ιδιωτικές χάρτες πτήσεων, εξασφαλίζοντας πάντοτε την πιο οικονομικά αποδοτική λύση.
 • Επιλογή του αεροσκάφους: με πρόσβαση σε 50.000 αεροσκάφη και 130 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών, θα προμηθεύουμε πάντα το κατάλληλο αεροσκάφος για τις απαιτήσεις σας.
 • Ατομικός διαχειριστής λογαριασμών: ο εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας ναυλώσεων είναι διαθέσιμος 24/7 για να βοηθήσει με τυχόν απαιτήσεις που μπορεί να έχετε, από την οργάνωση κουζίνας κατά τη διάρκεια της πτήσης σε αλλαγές τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά σας.

  Instant Pricing