Αρχίζει ο αγώνας!


Ανακαλύψτε τη Ρωσία και το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 με την Air Business International.

Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ένα τέλειο ταξίδι, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε, με φίλους και οπαδούς ή με την οικογένειά σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με διεθνείς πτήσεις από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις ή με εσωτερικές πτήσεις προς και από τις πόλεις που συμμετέχουν.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό τζετ για να βρίσκεστε εκεί για τον αγώνα ή να φτάσετε στο κοντινότερο αεροδρόμιο στο γήπεδο. Οι ιδιωτικές αεροπορικές πτήσεις είναι επίσης κατάλληλες για επιχειρήσεις και εταιρικά ταξίδια, ως μέρος πακέτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 Ρωσίας.

Συνολικά στους τελικούς που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθούν 64 αγώνες και θα συμμετάσχουν 32 εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα παιχτούν σε 12 γήπεδα, που βρίσκονται σε 11 πόλεις της Ρωσίας. Για να βρείτε ιδιωτικά αεροδρόμια κοντά στους χώρους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δείτε παρακάτω.

.

 

Η ζήτηση είναι ήδη εξαιρετικά υψηλή για αυτές τις ημερομηνίες, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να προετοιμάσετε το διάγραμμα της πτήσης σας το συντομότερο δυνατόν για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε μέσα στο Ιδιωτικό Jet.

Συνολικά 12 γήπεδα στη Ρωσία θα φιλοξενήσουν τους Παγκόσμιους Αγώνες του FIFA 2018. Εκτός από τα γήπεδα της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, αυτά είναι:

  • Στάδιο Καλίνινγκραντ στο Καλίνινγκραντ
  • Kazan Arena στο Καζάν
  • Nižhny Novgorod Στάδιο στο Nizhny
  • Novgorod Arena Cosmos στο Samara
  • Volgograd Arena στο Volgograd
  • Mordovia Arena στο Saransk
  • Rostov Arena στο Rostov-on-Don
  • Ολυμπιακό Στάδιο Fisht στο Sochi
  • Κεντρικό Στάδιο στο Yekaterinburg

Ιδιωτικά αεροδρόμια στη Μόσχα

Το πιο δημοφιλές ιδιωτικό αεροδρόμιο στη Μόσχα είναι το Vnukovo, που βρίσκεται 30χλμ. Μακριά από το κέντρο της πόλης. Ο διάδρομος του αεροσκάφους μπορεί να χειριστεί ιδιωτικά  αεροσκάφη οποιουδήποτε μεγέθους και διαθέτει 24ωρη υπηρεσία FBO για πελάτες και πλήρωμα.

Άλλα αεροδρόμια στη Μόσχα είναι:

Ντομοντέντοβο, Σερεμέτιεβο και Ραμενσέγια.

Ιδιωτικά αεροδρόμια στην Αγ.Πετρούπολη

Το ιδιωτικό αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την Αγία Πετρούπολη είναι το αεροδρόμιο Pulkovo, το οποίο βρίσκεται 20χλμ. μακριά από την πόλη. Το αεροδρόμιο διαθέτει κατάλληλο διάδρομο για αεροσκάφη οποιουδήποτε μεγέθους και λειτουργεί 24 ώρες. Παρέχονται επίσης εγκαταστάσεις  πελατών και πληρώματος.

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με τις εσωτερικές αεροπορικές μεταφορές χρησιμοποιώντας ένα στόλο ιδιωτικών αεροπλάνων  που έχει μετεγκατασταθεί και έχει άδεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018.

Η Ρωσία είναι σίγουρα η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ανά γεωγραφική περιοχή και σίγουρα το ταξίδι μεταξύ αυτών των πόλεων απαιτεί χρόνο … αλλά και απίστευτη εμπειρία. Για να κάνετε το ταξίδι σας πιο άνετο, σας προσφέρουμε πολυτελείς χερσαίες μεταφορές στο μεγαλύτερο αριθμό πόλεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

 

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Όλα αυτά μπορούν να διευθετηθούν απλά τηλεφωνώντας στο +30 210 996 7870 (24 HRS) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@abi.gr και θα κάνουμε τα υπόλοιπα για εσάς.

Blog

Comments are disabled.

    Instant Pricing