Αναπηρικά αμαξίδια σε ιδιωτικό τζετ


Συχνά μας τίθεται το ερώτημα αν οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος σε αναπηρικό αμαξίδιο και η απάντηση είναι σίγουρα ΝΑΙ. Η πτήση μπορεί να κανονιστεί για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε αναπηρικό αμαξίδιο και για όσους έχουν μειωμένη κινητικότητα. Οι πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών είναι πολύ δύσκολες ή και αδύνατες γι ‘αυτούς τους ανθρώπους.

Τα μικρότερα ιδιωτικά αεροσκάφη ίσως να μην έχουν αρκετό χώρο για το αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά ξεκινώντας από τα jets μεσαίου μεγέθους, όπως το Citation XLS για παράδειγμα, υπάρχει αρκετός χώρος στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Η ομάδα μας έχει εμπειρία σχετικά με την οργάνωση ιδιωτικών αεροπορικών πτήσεων για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα, γι ‘αυτό χρειάζεστε την βοήθεια μας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε και να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας. Έτσι θα μπορέσουμε να προτείνουμε τα πιο κατάλληλα αεροσκάφη και αεροδρόμια, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τον προϋπολογισμό σας. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την αναπηρική καρέκλα μου αντί για το κάθισμα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης;

Οι επιλογές των καθισμάτων σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μπορούν να κάνουν την εμπειρία του ατόμου με ειδικές ανάγκες πολύ πιο ευχάριστη. Τα πλεονεκτήματα του καθίσματος του αεροσκάφους είναι η αυξημένη θέση των ποδιών, οι ζώνες ασφαλείας όπως αυτών στα καθίσματα των αυτοκινήτων για μεγαλύτερη ασφάλεια και η δυνατότητα ρύθμισης των καθισμάτων. Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν ευκολότερο για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο να εισέρχονται και να βγαίνουν από το κάθισμά τους, καθώς και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για την απογείωση και την προσγείωση απαιτείται να βρίσκεται σε κάθισμα του αεροσκάφους για λόγους ασφαλείας. Ή, σε ένα προσαρμοσμένο αεροσκάφος, ασφαλισμένο στο φορείο.

Ανάλογα με το μέγεθος του αεροσκάφους, το αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να αποθηκευτεί απευθείας στην περιοχή αποθήκευσης της καμπίνας για εύκολη πρόσβαση και μπορεί να είναι προσβάσιμο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ειδικά προσαρμοσμένα αναπηρικά αμαξίδια είναι διαθέσιμα για χρήση σε μεγάλα μεταφερόμενα αεροσκάφη ή μεγάλα αεριωθούμενα καροτσάκια και μπορούν να ασφαλιστούν από το πλήρωμα για απογείωση και προσγείωση.

Και τι γίνεται με ένα ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο;

Τα ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια είναι πιο δύσκολο να τα κανονίσουν, αλλά μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλα αεροσκάφη. Για το αν μπορεί να μεταφερθεί το συγκεκριμένο αμαξίδιο, ο Σύμβουλος Πτήσης θα πρέπει να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες: το βάρος, αν μπορεί να διπλωθεί, και το είδος της μπαταρίας που έχει, επειδή υπάρχει περιορισμός για κάποιες μπαταρίες.

Πώς λειτουργεί η επιβίβαση;

Η διαδικασία επιβίβασης για ιδιωτικό αεροπλάνο είναι πολύ πιο εύκολη από μια αεροπορική πτήση – ιδιαίτερα για άτομα με αναπηρικά αμαξίδια.

Σε ορισμένα αεροδρόμια οι επιβάτες μπορούν να οδηγηθούν κατευθείαν στα αεροσκάφη, όπου μπορούν να περάσουν από τις διαδικασίες ασφαλείας μέσα από το αυτοκίνητό τους, συμπεριλαμβανομένης του ελέγχου, χωρίς να χρειάζεται να βγουν έξω από το όχημα. Είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία, έτσι ώστε το αεροσκάφος και το πλήρωμα να σας επιτρέψουν να επιβιβαστείτε με το δικό σας ρυθμό – δίνοντάς σας τη βοήθεια που απαιτείται, για να κάνετε τα πάντα όσο πιο εύκολα και χωρίς άγχος.

Ορισμένα ιδιωτικά αεροσκάφη διαθέτουν ευρύτερες πόρτες που μπορούν να διευκολύνουν τους επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα να επιβιβαστούν.

Ειδικά αιτήματα

Οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα θα πρέπει να διευθετηθούν πριν από την πτήση για να εξασφαλιστεί η ομαλότητα του ταξιδιού για όλους τους επιβάτες.

Για όσους έχουν πρόσθετες ή σοβαρές σωματικές ανάγκες, είτε προσωρινές είτε μόνιμες, η ομάδα μας μπορεί να κανονίσει να έχει όλα όσα χρειάζονται, όπως: πρόσθετο ιατρικό υλικό / βοήθεια, οξυγόνο και περισσότερο διαθέσιμο για χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να κανονίσουμε πτήσεις ιατρικής εκκένωσης όταν είναι απαραίτητο.

Blog

Comments are disabled.

    Instant Pricing