Διαφορές ναυλωμένων – προγραμματισμένων πτήσεων

Η ναύλωση του “δικού σας” αεροσκάφους σας δίνει ευελιξία στην επιλογή του αεροσκάφους που καλύπτει τις ανάγκες σας, ευκολία στον προγραμματισμό της πτήσης και ανέσεις στο επίπεδο που εσείς επιθυμείτε, ενώ σε αντίθεση ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο ενός αερομεταφορέα που εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις, χρησιμοποιείτε το αεροπλάνο που καλύπτει τις ανάγκες του αερομεταφορέα, πρέπει να ακολουθήσετε τους χρόνους που εξυπηρετούν τον αερομεταφορέα και να προσαρμόσετε τις απαιτήσεις σας στο επίπεδο που κάποιος άλλος έχει επιλέξει.

Η συνεργασία σας μαζί μας σας επιτρέπει να:

  • Δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα πτήσης
  • Επιλέξετε το catering
  • Επιλέξετε την ψυχαγωγία στη διάρκεια της πτήσης
  • Ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες των επιβατών σας

 

Οι παραπάνω επιλογές περιορίζονται χρησιμοποιώντας μια αεροπορική εταιρεία που εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις. Η πτήση είναι η αρχή και το τέλος μιας ευχάριστης εμπειρίας που σχεδιάσατε για τους φιλοξενούμενούς σας που συμμετέχουν σε μια εταιρική εκδήλωση, σε προγραμματισμένες διακοπές ή ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια αθλητική εκδήλωση.

Η Air Business International σας δίνει το δικαίωμα της επιλογής σε ένα στόλο που το κάθε αεροπλάνο έχει διαφορετικές δυνατότητες και κόστος.

Η επιλογή της ναύλωσης σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε χιλιάδες περιφερειακά αεροδρόμια, σε απομακρυσμένες περιοχές και σε διεθνείς προορισμούς. Θα εκπλαγείτε από την ευελιξία της μεταφοράς σας πολύ κοντά στον τελικό σας προορισμό, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα!

[ux_banner height="300px" bg="https://www.abi.gr/wp-content/uploads/need_to_charter.jpg" text_width="100%" animated="none"] [button size="large" style="needtocharter_btn pull-left" text="Need to charter ?" link="https://www.abi.gr/charter/" target=""] [/ux_banner] [row] [col span="1/1"]

OUR PARTNERS

[/col] [/row] [row] [col span="1/6"] all-about-aviation-logo [/col] [col span="1/6"] athens-heli-tours-logo-png [/col] [col span="1/6"] greek-air-ambulance-network-logo [/col] [col span="1/6"] greek-air-taxi-network-logo [/col] [col span="1/6"] [/col] [col span="1/6"] [/col] [/row] [row] [col span="1/6"] [/col] [col span="1/6"] [/col] [col span="1/6"] jets 4 you [/col] [col span="1/6"] helicopter for you [/col] [col span="1/6"] [/col] [col span="1/6"] [/col] [/row]

    Instant Pricing