Πανοραμική πτήση στα αξιοθέατα της Ρόδου

Με μια πτήση πάνω από τη μαγευτική Ρόδο, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια διαφορετική εμπειρία, από το παράθυρο του αεροπλάνου σας.

Στο πανοραμικό σας ταξίδι «Το νησί των Ιπποτών» και μερικές από τις πιο ιδιαίτερες παραλίες της Μεσογείου σας περιμένουν να της ανακαλύψετε !

Στη Ρόδο θα θαυμάσετε το μαγευτικό τοπίο της ένδοξης βενετικής αρχιτεκτονική, και το αρχιτεκτονικό αποτύπωμα που άφησαν στη πόλη οι πολιτισμοί που εγκαταστάθηκαν εκεί ανά τους αιώνες.

Το νησί της Ρόδου, Βρίσκεται στο σταυροδρόμι δύο σημαντικών θαλάσσιων διαδρομών της Μεσογείου, το Αιγαίο πέλαγος και των ακτών της Μέσης Ανατολής, και αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, θα περιηγηθείτε στην παλιά πόλη, και θα δείτε κατά μήκος τα επιβλητικά τοίχοι του κάστρου, που χωρίζουν την πόλη σε παλιά και νέα. Έξω από τα τείχη, η ποικιλομορφία της αρχιτεκτονικής με τα εντυπωσιακά Ενετικά, νεοκλασικά και μοντέρνα κτίρια, μαγέψει σίγουρα από την ιδιαίτερη πανοραμική οπτική που θα έχετε.

Ακόμα, θα δείτε από το παράθυρο ελικόπτερο σας, το μικρό νησί της Λίνδου, το «κόσμημα» της Ρόδου.

με το παραδοσιακό χωριό και την Ακρόπολη της Λίνδου να στέκει περήφανη σε ύψος 116 μέτρων, με θέα τη θάλασσα

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο διαθέσιμο ελικόπτερο και το αεροπλάνο για τις πτήσεις πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Πραγματοποιήστε αυτή την πανοραμική πτήση με το Piper PA-31 ((twin engine)/ 8 pax) και εξερευνήστε την Ρόδο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Price

1380€

1680€

N/A

Duration

45 minutes

60 minutes

90 minutes

Socata TB (single engine)/ 3 pax )

Price

360€

430€

600€

Duration

45 minutes

60 minutes

90 minutes

Οι πανοραμικές πτήσης στο νησί της Ρόδου, μπορόυν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις του πελάτη.

    Instant Pricing