ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ JETS ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

ΑΝΕΣΗ 5-ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Τα εταιρικά Jets είναι οι βασιλιάδες των εταιρικών ταξιδιών, επιτρέποντάς σας να πετάξετε σε όλο τον κόσμο σε πολυτελή και καλαίσθητα περιβάλλοντα. Με τις ανέσεις των σουιτών του ρετιρέ, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών υπνοδωματίων, ντους και αίθουσες συνεδριάσεων,τα ιδιωτικά αυτά αεροσκάφη είναι τέλεια για τους διευθυντές επιχειρήσεων, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Αυτά τα επιχειρηματικά αεροσκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα με εγκαταστάσεις για να ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Όπως και ξεχωριστά δωμάτια για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής, τα ιδιωτικά μας αεροσκάφη προσφέρουν υπερσύγχρονες επιχειρηματικές ανέσεις και πολυτελείς χώρους lounge.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Η πολυτέλεια και η άνεση: η πτήση θα πρέπει να είναι μια απόλαυση και θα κάνουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι όσο το δυνατόν πιο πολυτελής και άνετη.
 • Διακριτικότητα και ασφάλεια: Εγγυόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και θα συνεργαστούμε στενά με τον παροχέα ασφάλειας για όλες τις πτυχές του ταξιδιού σας.
 • Ρυθμίστε το χρονοδιάγραμμά σας: συνδυάστε το ταξίδι σας με εμπορικές πτήσεις ή πετάξτε στο δικό σας χρονοδιάγραμμα – όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, θα δημιουργήσουμε το κατάληλο ιδιωτικό ταξίδι σας.
 • Πρόσβαση σε περισσότερα αεροδρόμια: Πετάξτε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία ή απλά πετάξτε πιο κοντά στον τελικό προορισμό σας από ότι μια προγραμματισμένη υπηρεσία θα επιτρέψει.
 • Πρόσβαση σε ιδιωτικό τερματικό σταθμό: αποφυγή ουρών αναμονής και περιττών καθυστερήσεων. οι επιβάτες είναι σε θέση να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος χωρίς άγχος πριν από την απογείωση.
 • Παγκόσμια κάλυψη: ανεξάρτητα από το πού θέλετε να πετάξετε από ή προς, το δίκτυο γραφείων μας σας παρέχει τοπικές γνώσεις σε παγκόσμια κλίμακα.
 • Αποτελεσματικότητα: η αγοραστική μας δύναμη και η φήμη μας μας επιτρέπουν να σας βρούμε τους καλύτερες ιδιωτικές χάρτες πτήσεων, εξασφαλίζοντας πάντοτε την πιο οικονομικά αποδοτική λύση.
 • Επιλογή του αεροσκάφους: με πρόσβαση σε 50.000 αεροσκάφη και 130 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών, θα προμηθεύουμε πάντα το κατάλληλο αεροσκάφος για τις απαιτήσεις σας.
 • Ατομικός διαχειριστής λογαριασμών: ο εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας ναυλώσεων είναι διαθέσιμος 24/7 για να βοηθήσει με τυχόν απαιτήσεις που μπορεί να έχετε, από την οργάνωση κουζίνας κατά τη διάρκεια της πτήσης σε αλλαγές τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά σας.

  Instant Pricing