Πτήσεις εναέριας περιήγησης: η κορυφαία επιλογή για τουρισμό στην Ελλάδα

Η Air Business International (ΑΒΙ) είναι μια από τις δημοφιλέστερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης ελικοπτέρων και αεροπλάνων στην Ελλάδα. Αν πετάξετε μαζί μας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας από ψηλά! Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα πτήσεων εναέριας περιήγησης με ελικόπτερο ή αεροπλάνο, με την επί πλέον δυνατότητα να ξεκινήσετε την πτήση σας από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας σας εξυπηρετεί: από την Αθήνα, την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Κρήτη, την Ρόδο, την Κω, την Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις ή νησιά. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για να ακούσουμε τι χρειάζεσθε και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το δρομολόγιο της αρεσκείας σας.

Είτε επιλέξετε μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από την Κλασική Ελλάδα είτε προτιμήσετε μια πτήση πάνω από την Αθήνα ή μια πτήση με αεροπλάνο που θα ξεκινήσει από την Μύκονο και θα πετάξει πάνω από τις Κυκλάδες, έχετε την απόλυτη εγγύησή μας ότι θα απολαύσετε μια περιήγηση πάνω από μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, περιήγηση που κυριολεκτικά θα σας κόψει την ανάσα. Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την μεγαλύτερη δυνατή επιλογή πτήσεων περιήγησης με ελικόπτερο, δημιουργήσαμε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο, το Athens Heli Tours, το οποίο παρουσιάζει μια σειρά από προτεινόμενα δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας με μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης και του κόσμου, την Αθήνα!

Αν, λοιπόν, έρχεστε στην Αθήνα με κρουαζιερόπλοιο για μια μέρα μόνο και θέλετε να βρείτε την καλύτερη περιήγηση, σε σχέση με το μικρό χρονικό διάστημα, που έχετε στην διάθεσή σας, μπορείτε τώρα να νοικιάσετε ένα ελικόπτερο και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της ιστορικής αυτής πόλης και της ακτογραμμής της Αττικής! Το κάθε λεπτό μιας τέτοιας πτήσης αξίζει όσο καμμιά άλλη ταξιδιωτική εμπειρία! Ετοιμάστε την φωτογραφική σας μηχανή και φωτογραφήστε την Ακρόπολη, όπως μονάχα μια φορά στην ζωή σας θα την δείτε.

Εξερευνήστε την Ελλάδα με το Δίκτυο Greek Air Taxi Network (GATN)

Οι πτήσεις περιήγησης με ελικόπτερο, που προτείνουμε, δεν περιορίζονται μόνο στην Αθήνα, αλλά καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και είμαστε οι πιο κατατοπισμένοι ειδικοί στον Ελληνικό αεροπορικό τουρισμό αυτού του είδους. Έχουμε αναλώσει ατέλειωτες ώρες για να διαμορφώσουμε τα πιο ενδιαφέροντα και δρομολόγια πτήσεων πάνω από τα ομορφότερα Ελληνικά νησιά, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα να εξερευνήσετε την καλύτερη πλευρά της Ελλάδας. Συνιστούμε να επισκεφθείτε οπωσδήποτε την ειδική Σελίδα του GREEK AIR TAXI NETWORK, με το οποίο συνεργαζόμαστε στενά, και να δείτε μία προς μία τις πολλές πτήσεις, που έχουν διαμορφωθεί και προτείνονται ειδικά για σας. Μπορούμε να σας πάμε σε μέρη, που ούτε καν είχατε φαντασθεί ποτέ ότι υπάρχουν.  Από την άνετη θέση σας στα ελικόπτερά μας θα δείτε τα σημαντικότερα ιστορικά μας μνημεία, τις αρχέγονες παραλίες και τα εκπληκτικότερα φυσικά σκηνικά της Ελλάδας, όπως μόνον ένα πουλί μπορεί να τα δει!

Τι θα λέγατε, όμως, και για μιαν εμπειρία, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, με ένα ελικόπτερό μας που θα σας πάει στην Σαντορίνη; Δείτε την μαγεία ενός από τους πλέον κορυφαίους και μοναδικούς προορισμούς στον κόσμο από το πολυτελές σας κάθισμα στο ελικόπτερο, που σας προτείνουμε. Κι επειδή όλοι κι όλες λατρεύουν τις σπάνιες στιγμές και τις ρομαντικές χειρονομίες, γιατί να μη νοικιάσετε ένα ελικόπτερο για να κάνετε πρόταση γάμου στο αγαπημένο σας πρόσωπο; Εμείς θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε με όλες τις λεπτομέρειες της σπουδαίας αυτής περίστασης. Και σας διαβεβαιώνουμε ότι  μια πτήση με τα ελικόπτερα ή τα μικρά μας αεροσκάφη αποτελεί υπέροχο δώρο γενεθλίων ή άλλης επετείου, εξαιρετικό περιβάλλον για πρόταση γάμου, αλλά και πολύ πειστική έκφραση ευγνωμοσύνης ή ευχαριστιών για οποιονδήποτε λόγο.

Ελικόπτερα για όλον τον κόσμο

Το πάθος μας για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με πτήσεις είναι γνωστό σε όλους. Και είναι κυρίως αυτό, που μας ωθεί να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας  και να ψάχνουμε για νέες ευκαιρίες, που μπορεί να ικανοποιήσουν τόσο εμάς όσο και τους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτό εγκαινιάσαμε τον ιστότοπο Helicopter For You, που παρέχει διεθνείς υπηρεσίες πτήσεων με ελικόπτερα και σας εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε σε όλον τον κόσμο το επίπεδο των αεροπορικών υπηρεσιών, που έχετε συνηθίσει και περιμένετε από εμάς. Μας αρέσει να συνδέουμε ανθρώπους και πτήσεις και αυτό ακριβώς κάνουμε, πέρα από όρια και σύνορα.

 

Η Air Business International έχει δεσμευθεί να προσφέρει πάντα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και υπηρεσιών στην αεροπορική αγορά. Διαθέτει μιαν αεροπορική πείρα άνω των 30 ετών, στην διάρκεια των οποίων έχει καταφέρει να υλοποιήσει όλα τα αεροπορικά ταξίδια και τις πτήσεις, που ονειρεύτηκαν οι πελάτες μας. Αυτό κάναμε πάντα και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα. Σας ευχαριστούμε για την διαρκή εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε γρήγορα να πετάξετε μαζί μας!